Wat is multi level marketing nu eigenlijk - MLM start

Een eerlijke uiteenzetting over MLM
Ga naar de inhoud
Basis opzet MLM
 
Geschreven door Tom Lassing.

 
MLM staat voor Multi Level Marketing. Maar wat is dan die 'Meerdere Niveau Marketing?'

MLM wordt ook wel Netwerk Marketing genoemd en eigenlijk zegt dat wat mij betreft net iets meer. Marketing via een netwerk. Jouw netwerk. Je kent mensen en bedrijven. Als jij iets moois en interessants gevonden hebt, zou het dan niet mooi zijn als je een inkomen kan verdienen door anderen daarover te vertellen?

Je verkoopt dat product of die dienst door er over te vertellen en je krijgt van het bedrijf van wie het product of die dienst is een vergoeding voor je goede werk. Dat is in de kern Netwerk Marketing. In feite is het niet veel ingewikkelder dan dit, maar helaas willen veel mensen het veel ingewikkelder maken. De kern is echter, dat je ergens enthousiast over bent en er over praat. Als het in de kern al niet goed  is, dan wordt het nooit wat. Dus als iemand je lastig valt met iets dat je interesse niet heeft, maar je zou er zoveel mee kunnen verdienen, dan weet je nu dat je er niet aan moet beginnen. Als je er immers niet achter staat, dan gaat het niet lukken.
Dat is dus de basis van MLM, een product of dienst waar je achter staat en waar je anderen graag over wilt vertellen. Al het andere is de nadere uitwerking. Op deze site leg ik je graag ook al het andere uit, als jij ondertussen de basis van MLM maar niet uit het oog verliest.

Pro Gain BV KvK 17254080
Pro Gain BV logo
Terug naar de inhoud