mlm start winst

Afdrukken

In de basis is MLM fantastisch

Geschreven door Tom Lassing. Gepost in Artikelen

Deze week werd ik gevraagd te luisteren naar een bedrijf dat werkelijk prachtige gezonde producten op de markt aan het zetten is.
Ik was vooral geïnteresseerd en vervolgens onder de indruk in en van de producten. Het moet gezegd worden, die producten zijn zo ver als ik kan beoordelen uniek en dat zie je niet zo heel vaak. Ik was dus zeker aan het luisteren met interesse.
Helaas voor mij kwam daarna een deel aan bod waar ik persoonlijk minder over te spreken was. Ze verkopen de producten alleen op basis van de MLM verkooptechniek.
En dat is wat mij persoonlijk betreft jammer, ik ben immers vooral geïnteresseerd in Affiliate Marketing, maar het is voor heel wat mensen ook een eventuele kans.
Want als je daadwerkelijk zakelijk 1300 dollar investeert en je vindt genoeg anderen die dat ook doen en die gaan ook weer over tot de investering in de producten in combinatie met het marketingplan, dan is er inderdaad een kans om hier zakelijk heel veel geld mee te verdienen.
Maar... Het moet in mijn ogen wel echt om de producten blijven gaan.
Want zonder die unieke producten is het slechts een lege piramide en daar zit niemand op te wachten.
Maar mét die unieke producten en een klantenbasis die in feite al jaren wacht op dit soort gezonde producten ligt er hier een kans voor ondernemers die niet bang zijn om 1300 dollar te investeren en die zichzelf in staat achten om zeker vier ondernemende personen te vinden die ook 1300 dollar in hun onderneming durven te investeren.
Als het eenmaal klopt, dat is MLM fantastisch.
Als het je lukt om binnen een maand vier collega's te vinden, dan verdien je die eerste maand al geld en is je investering van 1300 dollar dus al terugverdiend... Zo hard kan het gaan en zo hard zal het ongetwijfeld voor sommige ondernemers gaan.
Maar hoe dan ook moet het allereerst om de producten gaan... En ik was onder de indruk van de producten.