De kracht van MLM zit hem in het netwerk - MLM start

Een eerlijke uiteenzetting over MLM
Ga naar de inhoud
Inkomen vanuit netwerk
 
Geschreven door Tom Lassing

De grote kracht van MLM / netwerkmarketing is het feit dat je ook vanuit aangebrachte wederverkopers van het bedrijf een inkomen kan verkrijgen. Weet je dus veel anderen te vinden die deze tweede inkomensstroom ook willen opbouwen, dan is 'the sky the limit' qua inkomsten.
Je kan dan letterlijk de CEO van je eigen netwerkorganisatie worden, met het inkomen, een CEO waardig.

Uiteraard is dit slechts weggelegd voor een enkeling, net zoals slechts een enkeling CEO van een beursgenoteerde onderneming kan worden. Het verschil is echter dat je geen vriendjes of bepaalde diploma's moet voorleggen. Je moet slechts in staat zijn die enorme organisatie van  goed verkopende verkopers EN goed wervende coaches op te bouwen.
In feite moet je in staat zijn jezelf als goede verkoper en goede coach keer op keer te kopiëren.
Je moet ook echt een leider in het veld zijn. Sterker nog, een leider van leiders. Dát zijn de grootste toppers. De grootste successen ontstaan daarbij als een aantal leiders in het veld elkaar vinden en er een chemie ontstaat die ze laat stijgen boven hun eigen kunnen.

Het inkomen kan bij goede programma's uit heel de wereld komen en uit  heel veel lagen. Veelal krijgen de absolute toppers ook een bonus vanuit de totale omzet van hun organisatie, ongeacht hoe diep de omzet ontstaan is. Je moet dan echter wel een heel forse vertegenwoordiger geworden zijn.

De verschillende soort betalingssystemen komen elders op deze site nog ter sprake. Je moet goed opletten naar hoe het inkomen is opgebouwd en of de organisatie er staat voor 'eeuwig' of voor één keer knallen. Uiteindelijk heb je niets aan organisaties die gaan voor één keer knallen. Het vervelende is dat de meeste startups juist dat zijn. De uitdaging is dat op tijd te herkennen. In onze nieuwsbrief gaan we daar regelmatig op in. Het heeft dus veel zin in te schrijven op deze gratis nieuwsbrief! Je kan dat hier doen.

Pro Gain BV KvK 17254080
Pro Gain BV logo
Terug naar de inhoud