Inkomen verdienen vanuit het maken van omzet - MLM start

Een eerlijke uiteenzetting over MLM
Ga naar de inhoud
Inkomen vanuit omzet
 
Geschreven door Tom Lassing

De basis van het inkomen vanuit MLM bestaat uit het inkomen vanuit daadwerkelijk zelf gemaakte omzet.
Dit is belangrijk, want juist dit onderdeel vormt de basis van succes. De meesten die namelijk niet slagen krijgen het niet voor elkaar zelf omzet te creëren. Als jou dat al niet lukt, waarom denk je dan dat anderen die jij gaat introduceren het wel gaat lukken?
De vraag is waarom anderen wel omzet maken en jij niet. Dat is een heel vervelende vraag, want als er wel succesvolle vertegenwoordigers zijn, dan is er maar één conclusie mogelijk, het ligt aan jou!

Oeps.

Als jij laat zien dat omzet mogelijk is, dan vindt je anderen die dat  ook kunnen. Samen bouwen jullie dan een organisatie met een mooie omzet op. Het succes komt dan als vanzelf. Hoe je het ook wendt of keert, de basisomzet moet er zijn, anders komt er een leeg netwerk. Aan een leeg netwerk gaat niemand iets verdienen.
Ik heb zelf een persoonlijk doel en dat is in mijn eigen netwerk gemiddeld één product per dag verkopen. Zo laat ik zien dat ook ik nog altijd actief aan product verkoop doe. Dat is immers de basis van mijn netwerk, zo belangrijk is het.

Pro Gain BV KvK 17254080
Pro Gain BV logo
Terug naar de inhoud