Redenen om voor MLM te kiezen - MLM start

Een eerlijke uiteenzetting over MLM
Ga naar de inhoud
Redenen voor MLM
 
Geschreven door Tom Lassing
 
Nu de economische crisis financieel gezien wat meer slachtoffers maakt, zie ik een tendens van consumenten om wat meer te kijken naar het genereren van extra inkomsten. In Amerika is dat de gewoonste zaak van de wereld, maar in Europa zijn we verwend geraakt. Immers, als je geen baan hebt, dan hou je je hand op bij de overheid. Van wieg tot graf zou er voor ons worden gezorgd.
Steeds meer mensen gaan inzien dat die bewering niet waar (meer) is.
Gelukkig gaan ook steeds meer mensen inzien dat het een heel ongezonde houding veroorzaakt. Immers waarom nog je best ergens voor doen als er toch wel een overheid is waarop je terug kan vallen.
De inkomstenachteruitgang is bij het verlies van een goed betalende baan toch wel enorm. Ondanks de bestaande uitkeringen kan je er dus financieel enorm op achteruit gaan als je die baan verliest.

MLM / Netwerkmarketing is een heel bereikbare vorm van het genereren van inkomen. Immers is de investering gering. Het achterliggende bedrijf heeft alle grote investeringen in het product, de site en de wetgeving gedaan. Jij kan onafhankelijk vertegenwoordiger worden en letterlijk vandaag nog beginnen!
Daarbij kan je, als je een actief netwerk in het product of de dienst weet te interesseren een onbeperkt inkomen gaan genieten. Letterlijk is het inkomen van een CEO mogelijk als je netwerk ook de omzet van een flink bedrijf weet te genereren. En iedereen kan het vanuit huis gaan doen.
Zo makkelijk is het in de kern.

De vraag is uiteraard wanneer je zo'n tweede inkomen het beste opzet. Ik heb daar hier wat over geschreven.

Trouwens, waarom zou een bedrijf graag met MLM beginnen?
De reden daarvoor is simpel, namelijk als ze denken dat ze daardoor hun product beter in de markt gezet krijgen en aldus een hogere omzet gaan maken. Het is puur een economisch rekensommetje. U als onafhankelijk vertegenwoordiger bent hun niet in dienst staande verkoper, maar u bent ook hun klant. Dit dubbele systeem werkt voor zowel de aanbieder als voor de onafhankelijke vertegenwoordiger. Die vertegenwoordiger heeft namelijk ook twee rollen. Hij of zij is verkoper, maar ook coach van anderen die hij of zij in het netwerk introduceert. Wil je meer gaan verdienen, dan zal je vooral een betere coach moeten worden. MLM biedt ongekende mogelijkheden en het gaat er niet om hoeveel diploma's u heeft. Het gaat er puur om hoe effectief en rendabel je voor het bedrijf bent waarvan je vertegenwoordiger bent. Wil je dus betaald krijgen naar wat je waard bent, dan is MLM er een prachtig systeem voor.

Pro Gain BV KvK 17254080
Pro Gain BV logo
Terug naar de inhoud