Single level marketing heeft gewoon affiliate marketing - MLM start

Een eerlijke uiteenzetting over MLM
Ga naar de inhoud
Single-level marketing
 
Geschreven door Tom Lassing

Single Level (Affiliate) Marketing maakt ook deel uit van MLM. Immers ben je bij MLM twee in één. Je bent verkoper van producten en je bent coach voor anderen die je gaat zoeken die dan ook MLM gaan toepassen.
Ga je je puur richten op de verkoop en dus niet op het bouwen van het netwerk, dan is dat Single Level.
Binnen een MLM organisatie is het niet zo slim om je hier puur op te richten, maar het kan wel. Wil je alleen maar bezig zijn met persoonlijke verkoop, dan is Affiliate Marketing in mijn ogen een betere optie. Immers hoef je daarmee geen expert op het gebied van het product te zijn. MLM is persoonlijke aanbeveling. Je moet het product dus ook goed kennen, want bij MLM vertegenwoordig jij de achterliggende organisatie. Bij Affiliate Marketing zet je jezelf tussen de consument en de aanbieder. De consument hoeft niets eens te weten dat jij bestaat!
Als je dus puur wilt gaan voor de verkoop van diensten en producten, dan is mijn advies om dat niet binnen een MLM organisatie te doen, maar je te richten op Affiliate Marketing. Nu moet ik toegeven dat ik hier niet onafhankelijk ben. Ik ben zelf één van de grootste Affiliate Marketeers in Nederland, dus ik ben ietwat vooringenomen.
Je mag het dus oneens met me zijn. Overigens geef ik ook cursussen op het gebied van Affiliate Marketing en ik schreef er een E-boek over.

Pro Gain BV KvK 17254080
Pro Gain BV logo
Terug naar de inhoud