Bouw rustig aan een tweede inkomen - MLM start

Een eerlijke uiteenzetting over MLM
Ga naar de inhoud
Tweede inkomen
 
Geschreven door Tom Lassing

Wanneer kan je het beste beginnen aan zo'n tweede inkomen?
- De meesten beginnen pas nadat de baan verloren is gegaan.
Het nadeel is dan dat de inkomstenachteruitgang al een feit is, terwijl tweede inkomsten, anders dan bij een baan, enige tijd nodig hebben om te groeien.
Pas als je baan verloren is gegaan is dus in feite gewoon veel te laat.

Nu beginnen
Veel beter begin je aan een tweede inkomen als het je financieel gezien nog goed gaat. Je bouwt rustig wat inkomen op naast de al bestaande baan. De inkomsten worden gebruikt voor kennisvergroting en investeringen in die tweede inkomstenstroom. Ook kan je, bij succes, al wat extra kapitaal vergaren en bijvoorbeeld goud en zilver kopen.
Zou dan ooit de baan verloren gaan, dan hoeft dat tweede inkomen op dat moment slechts uitgebreid te worden. De kennis is er al, alleen het aantal uren neemt dan flink toe.
Dat is veel slimmer dan wachten tot het te laat is en dan nog moeten leren hoe het werkt. Immers is er dan geen tijd meer om te experimenteren.
Als je je baan kwijt bent, dan moet een initiatief wel slagen. Dat geeft een enorme druk op je en druk is meestal niet goed. Onder druk wordt alles vloeibaar en dat terwijl je bij verlies van de baan juist je rug recht moet houden...

Het eventueel mogelijke inkomen bij MLM is overigens in grote lijnen het volgende:
1. Een stukje vergoeding over omzet die je zelf creƫerde door direct verkoop.
2. Een bonus op basis van de omzet die je netwerk (mensen die door jou in het systeem zijn gebracht) wordt gerealiseerd.

Uiteindelijk verdienen MLM'ers het meeste aan de omzet van een (enorm) netwerk. Bij een goede MLM aanbieder kan die omzet van over heel de wereld komen. Je staat dan letterlijk aan het hoofd van je eigen multinational netwerk onderneming. De succesvollen verdienen op dat  moment ook het inkomen van een goedbetaalde CEO.

Wil je succesvol zijn in MLM dan is het belangrijk dat je een leider wordt. Alleen de leiders verdienen er veel geld in. Vergeet dat niet.

Pro Gain BV KvK 17254080
Pro Gain BV logo
Terug naar de inhoud