Het oudste MLM netwerkmarketing systeem - MLM start

Een eerlijke uiteenzetting over MLM
Ga naar de inhoud
Unilevel
 
Geschreven door Tom Lassing
 
Het Unilevel systeem is zo ver mij bekend het oudste MLM systeem.
Het voordeel is dat u uw organisatie zo breed en diep kunt maken als dat u zelf wilt. Breed houdt dan in, dat u zo veel als u wilt distributeurs (of hoe ze ook in uw plan heten) kunt werven. Er is geen beperking in de breedte. Dat is voor sommige netwerkers prachtig, want die kennen veel mensen en krijgen het voor elkaar om zowel een brede als een diepe organisatie neer te zetten.
De meerderheid van de deelnemers krijgt het echter niet voor elkaar om heel veel mensen persoonlijk te sponsoren en om vervolgens dan ook ver de diepte in te gaan. Voor hen is dit systeem dan ook niet altijd het meest gunstige.

Hoeveel lagen
U moet wel goed kijken over hoeveel lagen u daadwerkelijk vergoeding krijgt. Als het vele lagen diep gaat, dan is dat gunstig voor de grote netwerkbouwers. Immers, die krijgen dan over vele lagen een klein percentage. Samen maakt dat een fantastisch inkomen.
Bent u niet zo'n grote netwerker, dan haalt u mogelijk maar af en toe iemand in laag vier en dieper. Uw inkomen is dan mager, omdat een breed en diep Unilevel systeem vooral goed is voor de grote netwerkers die over bijvoorbeeld 9 lagen een percentage krijgen. Het systeem blijft bestaan omdat het net zoiets als de Amerikaanse droom is. Iedereen 'hoopt' er op, maar slechts een enkeling zal de droom werkelijkheid zien worden. Ze doen echter allemaal mee, omdat de hoop sterker is dan de realiteitszin. We zien dat ook in de deelneming in loterijen. Waanzin als je er over nadenkt, maar toch doet bijna iedereen er aan mee.
Heeft u grote ambities, dan is het Unilevel systeem naar mijn idee het beste dat er is. Als u uw ambities waarmaakt, dan zult u werkelijk enorme bedragen gaan verdienen.

Pro Gain BV KvK 17254080
Pro Gain BV logo
Terug naar de inhoud